Om oss

Välkommen in i vårt showroom!

 

CnB startades för 15 år sedan av mig Birgitta Kreuger.

 

-Jag kände då att något saknades mellan de dyra designade läsglasögonen och de riktigt billiga läsglasögonen.Det kändes helt rätt och naturligt att skapa en kollektion läsglasögon med fokus på design och mode till ett överkomligt pris. Jag har arbetat i modevärlden sedan 80-talet så det var självklart att min främsta kundgrupp skulle bli modebutiker. Idag finns vi representerade i många modebutiker runtom i Sverige, Norge och Holland. Något som gör oss extra glada är det faktum att många optiker har närmat sig oss och vill sälja våra läsglasögon.

 

Vår filosofi är att ett par läsglasögon ska vara snygga, hålla mycket hög kvalitet och vara billiga nog att kunna köpa ett par till alla tillfällen och klädval.

Kanske ett par Franka när du går på fest och ett par Ester när du vill se snygg ut på jobbet.

 

Bifocala solglasögon är en stor succe. Vi har dessutom bifocala läsglasögon. Suncovers som man sätter ovanpå sina progressiva glasögon är också en populär produkt inför sommaren. Fönsterglas finns för dem som bara vill se lite smarta ut.

 

Är ni intresserade av att bli återförsäljare så tveka inte att kontakta oss.Vi kommer gärna och besöker er eller så kan ni maila in Er order här via hemsidan.

 

 

Tack för besöket!

 

 

Camilla, Nicole och Birgitta – CnB